Francisco Fonseca

Dr. Enginyer Agrònom. Especialitzat en maneig de l’aigua i de la fertilitat del sòl.

Víctor Falguera

Dr. Enginyer Agrònom. Especialitzat en la gestió de projectes d’innovació.

Joan Lordan

Dr. Enginyer Agrònom. Especialitzat en maneig de l’aigua i ús de noves tecnologies per a la millora de la producció.

Víctor Montilla

Enginyer Forestal. Especialitzat en gestió de projectes mediambientals i assessorament de cultius de fruita seca (noguer, ametller).

Josep Papió

Enginyer Agrònom. Especialitzat en maneig integral d’explotacions fructícoles i hortícoles.

PER QUÈ AKIS?

El treball continuat amb els agricultors i tècnics durant més de 10 anys permet entendre la realitat, els processos de decisió, les barreres als canvis i les palanques necessàries per superar-les.

La innovació és el motor de la nostra feina. Col·laborem amb universitats, centres tecnològics i empreses de tot el món per desenvolupar noves tècniques de maneig i solucions que després apliquem en el nostre assessorament dia a dia.

El nostre compromís amb la sostenibilitat es reflecteix en totes les nostres accions. Som molts conscients que la sostenibilitat mediambiental no es pot separar de la sostenibilitat econòmica de les explotacions agràries, que és la màxima garantia de la millor gestió del territori.

L’experiència a diferents països i amb entitats de diferents nivells ha permès desenvolupar un mètode flexible i escalable per assolir els objectius.

L’experiència dels nostres consultors al sector privat, a l’acadèmia i a l’administració pública garanteixen la comprensió de les diferents prioritats i maneres de treballar.

Aquest web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l[ús d[aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   Confirma si acceptes les nostres Cookies de seguiment. Pots rebutjar el seguiment, de manera que pots continuar visitant el nostre lloc web sense enviar dades a tercers.    + info
Privacidad